Spoštovani, podjetje kljub zahtevnim časom posluje naprej, z nekaj prilagoditvami so vam naši komercialisti še vedno na voljo. Za vse informacije, novosti, tehnično pomoč,... smo vam na razpolago na info@aser.si oz. na tel. št.: 01/563 11 26 ali 051 618 216. Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

CAR-O-LINER - kleparska opremaCar-O-Liner

 

Car-O-Liner je vrhunski švedski proizvajalec sistemov za ravnanje vseh vrst poškodovane avtomobilske pločevine, merilnih sistemov, naprav za varjenje avtomobilske pločevine, induktivnih grelcev, varilnih aparatov in kleparske opreme.

S svojim "know-how" razvojem so postali vodilni proizvajalec omenjene opreme, saj njihovo opremo odlikuje kakovost, učinkovitost in nezahtevnost uporabe za kupca. S tem odpirajo vrata v svet odličnosti, zanesljivosti in učinkovitosti. 

 

Poravnava podvozij

Car-O-Liner ravnalni sistemi so orodja vaše izbire, ko gre za popravilo karoserije osebnih vozil in poravnavo podvozij. Car-O-Liner ponuja ravnalne sisteme za popravilo šasij in tovornih kabin.

www.car-o-liner.com

 

Podjetje Car-O-Liner proizvaja tudi zelo kvalitetne induktivne grelce, ki so zelo pomemben člen pri karoserijskem popravilu osebnih vozil.

Katalog novosti

Car-O-Liner katalog

www.car-o-liner.com

 

 

Car-o-liner - kleparska oprema