Pnevmatsko orodje PAOLIPaoli

 

DINO PAOLI - vodilni proizvajalec pnevmatskih pištol.

 

Svetovno priznano podjetje Dino Paoli Srl izdeluje udarne vijačnike (pnevmatske pištole) za vulkanizerje, mehanike in industrijo.

Visoki standardi kakovosti vseh njihovih proizvodov zagotavljajo vodilni položaj v avto-moto športu.

 

Formula za uspeh!
V podjetju Paoli so vedno upali sanjati na veliko. Njihova zgodovina je zgodba o malem italijanskem podjetju, ki je polno upov, projektov in je bilo sposobno postati vodilni proizvajalec v avto-moto športu in industriji.

Danes je ime Paoli sinonim za udarne vijačnike (pnevmatske pištole) po vsem svetu. Dino Paoli Srl dokazuje, da lahko strast in trdo delo uresničijo vsako željo oziroma kot pravi njihov rek: »Just throw your heart over the fence, and the rest will follow.«

Dino Paoli Srl oblikuje in prodaja udarne vijačnike (pnevmatska pištole) za vulkanizerske, mehanične delavnice ter za industrijo. Na podlagi izkušenj iz Formule 1 razvijajo modele, ki uporabniku zagotovijo najboljšo razpoložljivo tehnologijo.

 

Delež Paoli pnevmatskih pištol v avto-moto športu:

 

V podjetju Paoli vsi prinašajo svoj prispevek; v smislu odgovornosti pri upravljanju delovnega cikla in v smislu vzajemnosti informacij ter izmenjavi znanj.

 

Zanesljivost, moč, uporabnost in tehnološka evolucija - to so skrivnosti uspeha Dino Paoli pnevmatskih pištol.

 

Izdelujejo tudi baterijske pištole za osebni program in pnevmatske pištole na zrak za osebni, poltovorni in tovorni program ter pnevmatske pištole za posebne namene.

 

www.dinopaoli.com/

 

 

paoli

  • Pnevmatsko orodje Paoli
  • Pnevmatsko orodje Paoli
  • Pnevmatsko orodje Paoli
  • Pnevmatsko orodje Paoli
  • Pnevmatsko orodje Paoli
  • Pnevmatsko orodje Paoli
  • Pnevmatsko orodje Paoli