Industrijska oprema, orodje in stroji za industrijo – korak pred konkurenco

Izbira opreme, orodja in strojev za industrijo še nikoli ni bila tako pestra!

Pri Ašer d.o.o. ponujamo najbogatejšo izbiro opreme, orodja ter strojev za industrijo svetovno priznanih proizvajalcev.

 

Kakovostna oprema, orodje in stroji za industrijo

Naša ponudba izdelkov za industrijo je izjemno bogata z njo boste lahko dosegali višjo optimizacijo proizvodnih procesov. Med drugim nudimo:

 

Nudimo tudi široko izbiro kakovostnega ročnega orodja Stahlwille, Bahco, VBW.

 

Oprema, orodje in stroji za industrijo - proizvajalci vredni zaupanja

Naše podjetje se od podobnih ponudnikov ne razlikuje samo po naboru opreme, strojev in orodja, temveč tudi po kakovosti. Sodelujemo namreč z vrhunskimi proizvajalci, katerih kakovost je dokazana. Njihova bogata tradicija in natančnost izdelave in visoko izpopolnjena oprema so zagotovilo da bo produktivnost vaše industrije na najvišji možni ravni. Med našimi svetovno priznanimi proizvajalci med drugim najdete:

 

Z našimi bogatimi izkušnjami v prodaji industrijske opreme, odrezilnega orodja ter industrijskih strojev pridobivamo zaupanje strank, ki se rade vračajo k nam.

Celotno ponudbo si lahko tudi sami ogledate na našem spletnem naslovu, kjer lahko sledite tudi aktualnim novostim in akcijskim ponudbam.

 

Za vse informacije se lahko obrnete na našo ekipo strokovnjakov, v stik s katero lahko stopite preko elektronske pošte info@aser.si ali klica na telefonsko številko 01 563 11 26.