Indukcijski grelecCar-O-Liner

 Josam

Nadzorovano gretje brez plamena

Napredna indukcijska tehnologija pomeni, da pri gretju ne uporabljamo odprtega ognja - toplota se prenese neposredno na sam obdelovanec in točko gretja.

Visoka moč Car-O-Liner in Josam indukcijskih grelcev se lahko uporablja na enak način kot plamensko gretje, vendar z malo tveganja.

Odlikuje jih nadzorovanje moči gretja. Imajo pa ti indukcijski grelci dober hladilni sistem, kateri omogoča kontinuirano uporabo induktivnega grelca.

Nadzorovanje gretja omogoča krmilna plošča z zmogljivim 5 stopenjskim preklopnikom.

 

 

Uporaba

Induktivni grelec je vedno bolj uporaben in nujno potreben aparat v vsaki delavnici, kjer ga uporabljamo predvsem za demontažo in montažo zarjavelih sornikov in matic na obesah, demontažo vijakov, cevi, ležajev, za popravilo cevi izpušnih sistemov, za gretje podvozja za optično nastavitev vozila, …

 

Indukcijski grelci se med drugim uporabljajo za popravilo jeklene in aluminijaste pločevine pri karoserijskih popravilih. Nepogrešljivi so pri popravilu šasij in kabin tovornih vozilih.

 

Uporaba indukcijskega grelca je nadvse primerna tudi pri delih, ki so v bližini občutljivih delov, kot so na primer kabli, plastika, ...

Induktivni grelec ima stopenjsko regulacijo, kar ščiti greti del, da ga prekomerno ne pregrejemo in posledično deformiramo njegove mehanske strukture.

 

V kolikor se zanimate za preizkus induktivnega grelca nas lahko kontaktirate in opravili bomo predstavitev v vaši delavnici.

 

Z odličnimi indukcijskimi grelci znamk Josam in Car-o-Liner so rezultati vedno na dosegu roke!

 

Za vse informacije se lahko obrnete na našo ekipo strokovnjakov, v stik s katero lahko stopite preko elektronske pošte info@aser.si ali klica na telefonsko številko 01 563 11 26.

 

www.car-o-liner.com/us/automotive/media/joining-heating/

www.josam.se/products/induction-heating/

 

Video o odstranjevanju izpušnih cevi

Video o odstranjevanju rjastih vijakov oziroma matic

Video o ravnanju šasij z indukcijskim igrelci

 

Induktivni grelci - članek

  • Induktivni grelci
  • Induktivni grelci
  • Induktivni grelci
  • Induktivni grelci
  • Induktivni grelci
  • Induktivni grelci
  • Induktivni grelci
  • Induktivni grelci