Josam indukcijski (induktivni) grelci in ostala kleparska in avtokleparska oprema

Josam je svetovni proizvajalec in ponudnik orodja za optiko podvozja, ravnanje podvozja in kabin ter indukcijskih grelnikov za delavnice tovornih vozil. Josam orodje je kvalitetno in zanesljivo, življenjska doba izdelkov oziroma opreme proizvajalca Josam pa je zelo dolga. Sedež podjetja Josam je na Švedskem, podružnice in zastopnike pa ima v skoraj 60 državah po vsem svetu. S svojimi izdelki in opremo podjetje Josam zagotavlja hitre in zanesljive rešitve. Če potrebujete kvalitetno kleparsko oziroma avtokleparsko opremo, induktivne grelce ali katero drugo orodje za mehanične delavnice, potem je podjetje Ašer d. o. o. pravi naslov za vas. Smo trgovsko podjetje z orodjem  najboljših proizvajalcev. Na slovenskem trgu  smo prisotni že od leta 1994. Začeli smo s prodajo industrijske opreme. K temu dodali še orodje in opremo za avtomehanike. Naš cilj je kupcem ponuditi celovite rešitve pri opremi delavnic osebnih, tovornih in gospodarskih vozil s kakovostnim orodjem različnih proizvajalcev, med katerimi je tudi Josam, za avtokleparsko delavnico. Ponujamo vam tudi kvalitetno orodje za kleparske oziroma avtokleparske delavnice. Naša ponudba je zelo bogata, dopolnjena pa je tudi s programi orodij za avtomehanike in naprav ter opremo za industrijo. Pri svojem delu se trudimo, da bi potencialnim kupcem ponudili kvalitetno avtomehanično orodje in opremo, s pomočjo katere bodo ustvarili večjo vrednost svojih storitev in proizvodov. Prav tako pa vam ponujamo celovite storitve na področju strojne tehnologije. Našo ponudbo Josam izdelkov, indukcijskih grelcev in ostalo specialno orodje za avtokleparje si lahko ogledate na naši spletni strani. Preko spletnega obrazca nam lahko pošljete povpraševanje o želenem Josam indukcijskem grelcu ali kleparski opremi. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo oziroma se po dogovoru oglasili pri vas.


Kleparska oprema Josam: odlična izbira za kleparske delavnice

JosamNaša ponudba zajema kvalitetno kleparsko opremo svetovnega proizvajalca Josam, ki je ponudnik orodja za optiko podvozja, ravnanje šasij in kabin tovornih vozil in avtobusov ter indukcijskih grelnikov za delavnice tovornih vozil, ki so zelo pomemben del opreme pri popravilu šasij. Kleparska oprema Josam se lahko pohvali s kvaliteto in zanesljivostjo, predvsem pa je potrebno poudariti, da je kleparska oprema Josam oprema z dolgo življenjsko dobo. Kleparska oprema Josam ponuja kvalitetne izdelke za optiko vozil. Zavedamo se, da je pravilna poravnava koles oziroma optika na vašem tovornjaku ključni dejavnik tako za vašo varnost kot tudi za gospodarstvo. Le s pravilno nastavljeno optiko podvozja bo vaša vožnja varna, vaše vozilo bo imelo nižjo porabo goriva, pnevmatike in podvozje pa daljšo življenjsko dobo. Dosegali boste lahko krajšo zavorno pot, vaša vožnja pa bo bolj udobna in tiha. V podjetju Ašer d. o. o. vam ponujamo Josam kleparsko opremo, ki vključuje tudi ravnalne sisteme Josam, ki so odlično orodje, ko gre za popravilo škode težkih vozil in poravnavo tovornih podvozij. Josam ponuja ravnalne sisteme za popravilo šasij in tovornih kabin. Josam ponuja ravnalne sisteme za popravilo šasij in tovornih kabin za avtobuse. Več informacij lahko najdete spletni strani podjetja Ašer ali pa na spletni strani podjetja Josam.

 

Kleparska in avtokleparska oprema Josam

Naša ponudba kleparske in avtokleparske opreme zajema tudi opremo vrhunskega švedskega proizvajalca za ravnanje vseh vrst poškodovane pločevine na avtobusih in tovornih vozilih, induktivnih grelcev in kleparske oziroma avtokleparske opreme Josam. Njihova kleparska oprema je kakovostna in učinkovita. Ponudba zajema ravnalne sisteme za popravilo šasij in tovornih kabin. Prav tako pa vam ponujamo kakovostne Josam induktivne grelce.


Indukcijski grelci Josam: za lažje delo v delavnici

Josam indukcijski grelciNaša ponudba zajema kakovostne indukcijske grelce Josam, ki bodo vaše delo v delavnici močno olajšali. Vaše delo pa bo tudi popolnoma varno. Gretje z indukcijskim grelcem ima številne prednosti v primerjavi z gretjem z odprtim plamenom. Napredna indukcijska tehnologija pomeni, da pri gretju ne uporabljamo odprtega ognja, toplota se prenese neposredno na sam obdelovanec in točko gretja. Visoka moč indukcijskih grelcev Josam se lahko uporablja na enak način kot plamensko gretje, vendar je tveganje pri gretju z induktivnim grelcem manjše saj z njimi ni nevarnosti poškodovanja kablov oz. elementov v okolici grejta. Josam indukcijski grelec ima odličen hladilni sistem, ki omogoča kontinuirano uporabo grelca. Nadzorovanje gretja z induktivnim grelcem pa omogoča krmilna plošča z zmogljivim 5 stopenjskim preklopnikom. Indukcijski grelec je zelo uporaben in nujno potreben aparat v marsikateri delavnici, kjer ga lahko uporabljamo predvsem za montažo in demontažo zarjavelih sornikov in matic na obesah, demontažo vijakov, cevi, ležajev, za popravilo cevi izpušnih sistemov, za gretje podvozja za optično nastavitev vozila itd. Prav tako pa se induktivni grelci uporabljajo za popravilo aluminijaste in jeklene pločevine pri karoserijskih popravilih.


Indukcijski grelci in kleparska oprema samo najvišje kakovosti

Če se zanimate za nakup induktivnega grelca Josam ali ostalega orodja za mehanične, kleparske in avtokleparske delavnice, nas kontaktirajte ali pa nam pošljite povpraševanje. Lahko se odločite tudi za preizkus grelca. Pokličite nas in opravili bomo predstavitev vaši delavnici. Za vse informacije se lahko obrnete na naše strokovne delavce, in sicer preko elektronske pošte info@aser.si ali na telefonski številki 01 563 11 26. Izvedeli boste vse, kar vas zanima ter ostale informacije o izdelkih v naši ponudbi.