Odsesovalni sistemi oljne megle

Filtermist je št. 1 pri izbiri enot za odsesovanje oljne megle. 40 let izkušenj pri razvoju enot za odsesovanje oljnih par zagotavlja učinkovitost in uporabnost omenjenih enot, z majhnimi stroški vzdrževanja. Z vlaganjem v razvoj te dejavnosti so postali eden najkvalitetnejših proizvajalcev odsesovalnih sistemov, tako tipskih kot tudi individualnih odsesovalnih naprav, prilagojenih željam in zahtevam kupcev.

 

Odsesovalni sistemi vam bodo v pomoč

Če si omislite Filtermist odsesovalne sisteme na svojem delovnem mestu, boste hitro opazili prednosti njihove uporabe. Zdravje zaposlenih, manj nesreč in izogibanje požarom so trije pomembni vidiki varnosti. Hitro boste opazili, da se s pomočjo odsesovalne naprave poveča storilnost zaposlenih. Da se vaši stroji ne bi kvarili zaradi oljnih par je naložba v te odlične odsesovalne sisteme smotrna.

 

Odsesovalni sistemi za čistejši zrak

Filtermist - prednosti uporabe odsesovalnih sistemov so številne:

  • zmanjšujejo nevarnost za zdravje
  • zmanjšujejo nevarnost nesreč
  • zmanjšujejo nevarnost požarov

 

Naprave Filtermist poskrbijo tudi za nižje stroške dela. Namesto, da hladilna tekočina izhlapi v okolje, se le ta s pomočjo odsesovalnega sistema očisti in vrne v stroj.

Odsesovalne naprave vrnejo očiščen zrak v prostor.

Z odsesavanjem oljnih par v zraku je potrebno manj čiščenja in posledično odsesovalni sistemi omogočajo daljše servisne intervale strojem v okolici. Z vsako odsesovalno napravo si zagotovite tudi večjo produktivnost.

Čista in svetla delovna mesta izboljšajo delovne pogoje, s tem se poveča storilnost zaposlenih.

 

Odsesovalna naprava za večjo varnost

Oljna megla povzroča okvare na električni napeljavi stroja, kar boste rešili z odsesovalnimi sistemi. Če uporabite odsesovalno napravo s filtrirano hladilno tekočino in čistejšim zrakom, dosežemo večje hitrosti in pomike.

 

Za vse informacije se lahko obrnete na našo ekipo strokovnjakov, v stik s katero lahko stopite preko elektronske pošte info@aser.si ali klica na telefonsko številko 01 563 11 26.