Struženje z rezilnim orodjem Sandvik. Oglejte si katalog odrezilnega orodja!

Struženje je postopek obdelave, pri katerem lahko izdelamo valjasta telesa, možno pa je obdelovati tudi ravne površine. Struženje lahko da odlične rezultate, če za struženje uporabimo kakovostno rezilno orodje. Struženje je največkrat uporabljen postopek odrezovanja v sodobni proizvodnji. Glede na to, kako oziroma v katero smer poteka struženje, ločimo vzdolžno in prečno struženje. Ne glede na to, za kakšno vrsto struženja ali rezkanje gre, orodje za struženje mora biti kakovostno, da bi lahko dalo dobre rezultate. V podjetju Ašer d. o. o. vam ponujamo kvalitetno rezilno in odrezovalno orodje različnih proizvajalcev, med drugim tudi Sandvik orodje, ki si ga lahko ogledate v katalogu na njihovi spletni strani.

 

Struženje

Podjetje, ki mu lahko zaupate: Sandvik rezilno orodje

Sandvik Coromant je vodilni svetovni dobavitelj orodij, orodnih rešitev in know-how rešitev v kovinsko-predelovalni industriji. Sandvik je z obsežnimi naložbami v raziskave in razvoj skupaj s svojimi partnerji in strankami ustvaril edinstvene novosti in postavil nove standardne produktivnosti. Glavne stranke in partnerji proizvajalca Sandvik so svetovni avtomobilski, letalski in vesoljski proizvajalci in energetska industrija. Švedsko podjetje Sandvik je tudi vodilni proizvajalec rezilnega orodja, ki ima na področju odrezovanja kar 70 let izkušenj. Inovativnost in razvoj pa so ključni dejavniki, ki omogočajo številne prednosti pred konkurenco. Če potrebujete kvalitetno rezalno in odrezovalno orodje za struženje, potem si oglejte Sandvik katalog. V katalogu boste našli vse informacije o orodju za struženje in rezkanje ter vse tehnične lastnosti, ki jih morate vedeti. Sandvik vam ponuja velik asortima s približno 25.000 proizvodi, od tega približno 2000 novih izdelkov na leto. Hitra dobava, strokovno svetovanje pri izbiri in uporabi orodja za struženje, rezkanje, vrtanje itd. ter zgoraj našteti dejavniki vam zagotavljajo konstantno rast dodane vrednosti.


Prodaja industrijske opreme in izdelkov za avtoservisni program

Podjetje Ašer d.o.o. je trgovsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo industrijske opreme in izdelkov za avtoservisni program. Svojim kupcem ponujamo celovite rešitve pri opremljanju delavnic za osebna, tovorna in gospodarska vozila. Svoj program dopolnjujemo tudi s programi ročnih orodij in naprav za industrijo. Naš glavni cilj je svojim strankam ponuditi kvalitetno opremo za struženje, rezanje in ostalo opremo za avtomehanične delavnice in industrijo, s pomočjo katerih boste lahko ustvarili večjo vrednost storitev in proizvodov. Naša ponudba je zelo bogata, med drugim lahko pri nas najkvalitetnejše orodje za struženje, rezkanje in obdelavo kovin. Največjo inovacijo v struženju, od samega začetka struženja, predstavlja Sandvik. Gre za nove metodologije struženja, ki vam omogočajo veliko bolj učinkovit in produktiven način v primerjavi s konvencionalnim struženjem.


Oprema, orodje in stroji za industrijo: ponudba

Potrebujete kvalitetno orodje in opremo za industrijo? Podjetje Ašer d.o.o. je pravi naslov za vas. Naše podjetje se od podobnih ponudnikov ne razlikuje samo po naboru opreme, strojev in orodja, med katerimi je tudi rezilno orodje za struženje in rezkanje temveč tudi po kakovosti. Sodelujemo z vrhunskimi proizvajalci, katerih kakovost je dokazana. Njihova bogata tradicija in kakovost izdelave ter visoko izpopolnjena oprema so zagotovilo, da bo produktivnost vaše industrije na najvišji možni ravni. Med proizvajalci boste našli: Bahco (ročno orodje), Bupi (industrijski pralni stroji), Elha (visoko produkcijski obdelovalni stroji), Filtermist (odsesovanje oljne megle), HepycRF (odrezovalno orodje in svedri), Hywema (industrijska dvigala in podporniki), Kemmler (vpenjalna orodja), Link (rezilno orodje), MTM (industrijski pralni stroji), Mupen (obdelovalni stroji), Paoli (pnevmatsko orodje), Sandvik (rezilno orodje), Stahlwille (ročno orodje), VBW (ročno orodje), Witte (vpenjala in vpenjalni sistemi). Za vse informacije o orodju za struženje in ostalih izdelkih se lahko obrnete na našo ekipo strokovnjakov preko elektronske pošte info@aser.si ali preko telefonske številke 01 563 11 26.

Sandvik


Rezilno in odrezovalno orodje po ugodni ceni

Rezilna orodja za obdelavo kovin in struženje Sandvik so izredno kakovostna, omogočajo pa najboljše rezultate pri struženju. Na njihovo ponudbo rezilnega orodja, pribora za struženje, izstruževanje, rezkanje, vrtanje, vrezovanje navojev itd. se zares lahko zanesete. Naša ponudba rezilnega orodja in odrezovalnega orodja obsega tudi rezilno orodje HepycRF: gre za najboljše materiale in visoko kvaliteto pa tudi veliko raznolikost izbire. Vse to vam ponuja španski proizvajalec orodja. Njihova ponudba zajema svedre, navojne svedre, navojne čeljusti, navojne kalibre, povrtala, rezkarje, svedre za beton, krožne žage, grezila, vrtalne glave itd. V naši ponudbi boste našli tudi orodje italijanskega ponudnika opreme Link. Ponujajo bogat asortima, v katerem je več kot 2000 produktov (orodje za obdelovanje kovin, merilno orodje, vpenjalno orodje, dvigala, magneti itd.).


Bogata izbira opreme za struženje, orodja in strojev za industrijo

Podjetje Ašer d.o.o. vam ponuja bogato izbiro opreme za struženje, opreme, orodja in strojev za industrijo svetovno priznanih proizvajalcev, med katerimi je zagotovo tudi Sandvik. Če si želite ogledati njihov katalog in izvedeti vse o njihovih kakovostnih in učinkovitih izdelkih, vas vabimo, da nas kontaktirate. Z veseljem vam bomo poslali katalog in odgovorili na vsa vprašanja. Če potrebujete kvalitetno orodje za struženje, rezilno orodje in odrezovalno orodje po ugodni ceni, nam pošljite povpraševanje preko našega spletnega obrazca. Ponudbo s ceno vam bomo poslali v najkrajšem možnem času.