Indukcijski grelec Car-O-Liner za delavnice: za demontažo vijakov, cevi itd.

Indukcijski grelec za delavniceIndukcijski grelec je zelo uporaben in skoraj nujno potreben aparat v vsaki delavnici. Indukcijski grelec se uporablja predvsem za demontažo in montažo zarjavelih sornikov in matic na obesah, za demontažo vijakov, cevi, ležajev, za popravilo cevi izpušnih sistemov, za gretje podvozja za optično nastavitev vozila itd. V podjetju Ašer d. o. o. se ukvarjamo s prodajo industrijske opreme, naša ponudba zajema tudi orodja za avtomehanike. Svojim kupcem ponujamo celovite rešitve pri opremi delavnic osebnih, tovornih in gospodarskih vozil z orodjem za avtomehanično delavnico, med katere spada tudi indukcijski grelec. V naši ponudbi boste našli indukcijske grelce za osebni program Car-O-Liner in indukcijske grelce za tovorni program Josam. Indukcijski grelci za delavnice so kvalitetni in zanesljivi. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi vse informacije o Car-O-Liner indukcijskih grelcih za osebni program.


Indukcijski grelci Car-O Liner – kvalitetni indukcijski grelci za delavnice

Car-O-Liner je vrhunski švedski proizvajalec indukcijskih grelnikov, varilnih aparatov, sistemov za ravnanje vseh vrst poškodovane avtomobilske pločevine, merilnih sistemov, naprav za varjenje avtomobilske pločevine in kleparske opreme. Car-O-Liner indukcijski grelci in ostali proizvodi se lahko pohvalijo z izjemno kakovostjo, učinkovitostjo in nezahtevnostjo za uporabo. Z indukcijskimi grelci Car-O-Liner bo indukcijsko gretje v delavnici lažje in varnejše. Indukcijsko gretje ima v primerjavi z gretjem z odprtim plamenom številne prednost, saj indukcijski grelec Car-O-Liner omogoča nadzorovano gretje brez plamena. Napredna indukcijska tehnologija omogoča, da pri gretju ne uporabljamo odprtega ognja, saj se toplotna prenese neposredno na sam obdelovanec in točko gretja. Car-O-Liner indukcijski grelci za vijake imajo visoko moč, delo v delavnici pa bo varno in enostavno. Indukcijski grelci se lahko uporabljajo tudi za vijake oziroma demontažo vijakov in so nepogrešljiv aparat za delavnice.


Car-O-Liner indukcijski grelci s hladilnim sistemom

Indukcijski grelecIndukcijski grelec Car-o-Liner ima izredno nadzorovano moč gretja. Opremljeni so tudi z dobrim hladilnim sistemom, ki omogoča kontinuirano uporabo indukcijskega grelca. Nadzorovanje gretja omogoča krmilna plošča z zelo zmogljivim pet stopenjskim preklopnikom. Področje uporabe Car-O-Liner indukcijskega grelca je široko, med drugim se uporabljajo tudi za popravilo jeklene in aluminijaste pločevine pri karoserijskih popravilih. Nepogrešljivi so v delavnicah, kjer poteka popravilo šasij in kabin tovornih vozil. Delo z Car-o-Liner indukcijskem grelcem je varno in enostavno, uporaba je primerna tudi pri delih, ki so v bližini občutljivih delov (kot so na primer kabli ali plastika). V podjetju Ašer d. o. o. vam ponujamo tudi preizkus indukcijskega grelca. Kontaktirajte nas in opravili bomo predstavitev v naši delavnici.