Blitz dvigala: tovorna avtodvigala za menjalnike, premično dvigalo, dvižne mize

BlitzBlitz je vodilni nemški proizvajalec dvigal, ki med drugim proizvaja pnevmatsko hidravlična kanalska dvigala z dodatno opremo za najtežja tovorna vozila. Podjetje Ašer d. o. o. je trgovsko podjetje, ki se s prodajo industrijske opreme ukvarja že od leta 1994. Naši ponudbi pa smo pa smo dodali še orodje za avtomehanike. Prodajamo industrijske izdelke različnih znamk, med drugim tudi tovorna avtodvigala, premična dvigala, dvigala za menjalnike in dvižne mize Blitz. Naše vodilo je ponuditi najboljšo in najbolj kvalitetno avtomehanično orodje in opremo, kakršna so zagotovo dvigala Blitz. Blitz dvigala so kakovostna tovorna avtodvigala, izbirate pa lahko med visečimi in prevoznimi kanalskimi dvigali, dvigali za menjalnike, podpornimi sistemi in mostovi, dvižnimi mizami itd. Našim kupcem ponujamo celovite rešitve pri opremi delavnic za osebna, tovorna in gospodarska vozila z vrhunskim orodjem za avtomehanično delavnico. Če potrebujete dvigala za menjalnike ali morda dvižno mizo, nas kontaktirajte.


Dvigala Blitz: vrhunska kanalska avtodvigala za tovorna vozila

Nemški vodilni proizvajalec tovornih dvigal za delavnice Blitz ponuja zanesljive in celovite rešitve na svojem področju. Blitz so vrhunska avtodvigala, ki so primerna tudi za najtežja tovorna vozila. Blitz iz svojega asortimaja ponuja pnevmatsko hidravlična kanalska avtodvigala za delavnice z dodatno opremo za najtežja tovorna vozila. Blitz ponudba obsega: kanalsko dvigalo, prevozno kanalsko dvigalo, premično avtodvigalo, avtodvigalo za menjalnike, podporne sisteme in mostove, dvižne mize itd. Če torej potrebujete kvalitetna dvigala za menjalnike ali ostala avtodvigala, Blitz je svetovno priznani proizvajalec. V našem podjetju vam ponujamo le najboljše, med drugim tudi Blitz dvigala. Za vsako avtodvigalo vam zagotavljamo najvišjo varnost in kakovost. Zaupajte nam kot nam je zaupalo že veliko zadovoljnih strank.


Dvigala za menjalnike, premično dvigalo, dvižne mize – najboljša ponudba

Blitz različna dvigalaNaše podjetje so od ostalih ponudnikov ne razlikuje le po naboru orodja (vrhunske znamke, kot je na primer Blitz), temveč tudi po kakovosti. Sodelujemo namreč z najboljšimi in vrhunskimi proizvajalci, katerih kakovost je dokazana. Izbira orodja in opreme za avtomehanike je pri nas pestra. Med drugim vam ponujamo avtoservisna dvigala Blitz, dvigala za menjalnike, dvižne mize, podporne sisteme, pralne stroje za avto dele, naprave za obdelavo zavornih sistemov, stroje za popravilo zavor, preizkuševalce šob, merilce zavorne tekočine, naprave za meritve delovanja motorja, pnevmatske pištole, odsevalne sisteme, ročno orodje, optike, ravnalne sisteme, vulkanizersko opremo in še veliko več.


Avtomehanična oprema in orodje po ugodni ceni

Naša bogata ponudba opreme Blitz in ostalih znamk je dostopna po ugodnih cenah. Našo celotno ponudbo avtoservisne opreme in orodja si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi aktualne akcijske ponudbe.